Ταινία Μεγάλου Μήκους "Καταφύγιο ΙΙ: το μονοπάτι του πάγου"

Το "Καταφύγιο ΙΙ: το μονοπάτι του πάγου" είναι ένα νεανικό θρίλερ,
των Χρήστου Γούσιου, Παναγιώτη Ιωσηφέλη & Χρήστου Νικολέρη,
σε συμπαραγωγή με την PNEVMA PRODUCTIONS.
Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον Νοέμβριο 2018, όπου και απέσπασε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ FISCHER Ελληνικής Ταινίας - Μιχάλης Κακογιάννης και το συνδεόμενο βραβείο της ΕΡΤ.

σύνοψη:
Το Καταφύγιο. Μέσα στο δάσος, κλειστό εδώ και χρόνια. Οι ντόπιοι λένε ότι κάτι σκοτεινό υπάρχει εκεί. Λένε ιστορίες. Για μια περίεργη παρουσία. Για περίεργους θανάτους. Λένε ακόμα και για μια ταινία που ξεκίνησε να γυρίζεται  εκεί και δεν τελείωσε ποτέ εξαιτίας ενός ατυχήματος. Δεν πλησιάζουν. 
Αυτός είναι ο λόγος που μια συμμορία ληστών τράπεζας χρησιμοποιεί το καταφύγιο για να  κρύβει εκεί τη λεία της. Έχουν ακούσει κι αυτοί τις ιστορίες. Για την παρουσία. Που κοιμάται μέσα στα δέντρα. Και ότι το αίμα την ξυπνάει. Το αίμα την κάνει να θυμάται τα σκοτωμένα παιδιά της. Να θυμώνει. Οι ληστές λένε ότι αυτά είναι ιστορίες για να φοβούνται τα μικρά παιδιά. 
Αντίθετα, μια παρέα νέων που καταλήγει στο καταφύγιο, όταν ο ένας από αυτούς τραυματίζεται, δεν ξέρει καμία ιστορία.  Η ομάδα διάσωσης τους έχει πει να περιμένουν στον χώρο του καταφυγίου για να τους παραλάβει το επόμενο πρωί. Μόνο η Κατερίνα, η μία από τις δύο κοπέλες της παρέας, αισθάνεται ότι κάτι πάει λάθος. Κάτι που σαν σκιά κυκλοφορεί στο δάσος. Γύρω από το Καταφύγιο... 

Για περισσότερα στοιχεία, επικεφθείτε τη σελίδα της ταινίας στο IMDb: http://www.imdb.com/title/tt6268202/?ref_=nm_flmg_edt_2